SYYSHUOLTO 2023 (1.10.-30.11.)


KULJETTAJALLE

Mukavuutta sekä turvallisuutta

Syyshuollon tarkastuksiin kuuluu myös kuljettajan turvallisuutta ja mukavuutta parantavia tekijöitä. Varmistamme pimeiden lähestyessä valaistuksen toiminnan myös työvalojen sekä huomiovalojen osalta. Lisäksi pienillä asioilla kuten lasinpyyhkijöiden hyvä kunto voi olla yllättävän positiivinen vaikutus ajomukavuuteen! Toimiiko lisälämmitin vai lähdetkö mieluusti liikenteeseen kylmällä autolla?


AJONEUVOLLE

Toimintavarmuutta

Pakkanen ja tukkoinen polttoaine- tai jarrujärjestelmän ilmankuivaimen -suodatin ei ole hyvä yhdistelmä. Entä onko paineilmasäiliöissä vettä? Milloin viimeeksi jäähdytysnesteen pakkaskestävyys tarkastettu? Akkujen kunto? Ei hätää, me huolehdimme näistä sekä monesta muusta tärkeästä ajoneuvon toimintavarmuuteen vaikuttavasta tekijästä!


TILAAJALLE

Luotettavuutta

Saat kiinteähintaisen syyshuoltopaketin ajoneuvollesi mallikohtaisesti. Huollon jälkeen raportoimme kaikki havainnot niin tiedät tarkalleen ajoneuvosi kunnon. Ja tietysti myös autamme näiden huomioiden kanssa - korjauksista ym. sovimme kanssasi aina erikseen!


Voit kysyä syyshuoltoa ajoneuvollesi myös oheisella lomakkeella. Jätäthän lomakkeelle puhelinnumeron jos haluat että soitamme sinulle!

Täytämme aina pöytäkirjan suoritetusta huollosta.

Huolto Riihi Oy
Ampumaradantie 28, 40320 Jyväskylä

Korjaamo

Syyshuollolla toimintavarmuutta pakkaskeleille